Huoneet Kartano Hostellissa

Hostel-rakennus on kaksikerroksinen. Alakerrassa on neljä huonetta ja reilusti yleistä tilaa. Yläkerrassa on isompia huoneita (4kpl) ja vähemmän yhteistä tilaa. Huoneiden sänkymäärä ja koko on varsin vaihteleva. Kaikissa huoneissa on vähintään 2 sänkyä, isoimmissa 5. Huoneiden koot ovat alkaen 11m^2 ja isoimman ollessa yli 30m^2. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu tv ja pöytä.  Kaikilla majoittujilla on käytössään yhteiskeittiö, tavanomaisella varustuksella jossa voi keitellä niin teetä kuin perunoita. Wc-tilat sekä saunatilat ovat asiakkaille yhteisiä.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös vapaa saunan käyttömahdollisuus, sekä koko hostellissa toimiva ilmainen wifi-yhteys. Pysäköinti on ilmaista ja pysäköintipaikat sijaitsevat sisäpihalla, aivan rakennuksen välittömässä läheisyydessä. Yleisissä tiloissa sijaitsee myös kirjasto, josta löydät takuulla moneen makuun erinäistä luettavaa.

Lapsiperheille on tarjolla yksi huone, jossa on myös pinnasänky ja lelut saatavilla. Ulkona puutarhassa on pienimuotoinen omatoimi-leikkikenttä, joka sisältää trampoliinin, liukumäen, puumajan, hiekkalaatikon ja kaksi eri keinua. Kesäisin tarjoamme myös asiakkaillemme polkupyöriä käyttöön. Samoin kesäisin on mahdollisuus grillata ulkona.

Lemmikit ovat sallittuja osassa alakerran huoneista. Emme voi antaa takuuta, että aina olisi saatavilla lemmikeille sallittuja huoneita vaikka huoneita olisikin vapaana. Tarkistathan asian ennen varausta! Koko Hostellimme on savuton.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin!

Siirry sivun alkuun