Info

Perustietoa Kartano Hostellista

Kartano Hostel on kodinomainen majoitusvaihtoehto Kokemäellä, Satakunnassa. Kartano Hostel on rakennettu Anttilan tilan päärakennukseen, jonka vanhin osa jo rakennettu jo vuonna 1790. Pitkä historia onkin monissa pienissä yksityiskohdissa näkyvillä. Museo emme kuitenkaan ole.

Tarjoamme ympäri vuoden majoittujille aamiaismajoitusta. Huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa, neljä huonetta alakerrassa ja neljä yläkerrassa. Huoneiden sänkymäärä ja koko on varsin vaihteleva. Kaikissa huoneissa on vähintään 2 sänkyä, isoimmissa 5. Huoneiden varustukseen kuuluu TV.  Kaikilla majoittujilla on käytössään yhteiskeittiöä, tavanomaisella varustuksella jossa voi keitellä niin teetä kuin perunoita.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös vapaa saunan käyttömahdollisuus, sekä koko hostellissa toimiva ilmainen wifi-yhteys. Pysäköinti on ilmaista ja pysäköintipaikat sijaitsevat sisäpihalla, aivan rakennuksen välittömässä läheisyydessä. Yleisissä tiloissa sijaitsee myös kirjasto, josta löydät takuulla moneen makuun erinäistä luettavaa.

Lapsiperheille on tarjolla yksi huone, jossa on myös pinnasänky ja lelut saatavilla. Ulkona puutarhassa on pienimuotoinen omatoimi-leikkikenttä, joka sisältää trampoliinin, liukumäen, puumajan, hiekkalaatikon ja kaksi eri keinua. Kesäisin tarjoamme myös asiakkaillemme polkupyöriä käyttöön.

Lemmikit ovat sallittuja osassa alakerran huoneista. Emme voi antaa takuuta, että aina olisi saatavilla lemmikeille sallittuja huoneita vaikka huoneita olisikin vapaana. Tarkistathan asian ennen varausta! Koko Hostellimme on savuton.

Voit avata erillisen hinnasto-liitteemme (pdf-tiedosto) osoitteella http://anttilantila.fi/pdf/hostelhinnasto.pdf